KANDIDAAT MINISTER

Meldt u aan als kandidaat voor een ministerspost

Beschikt u over de juiste leiderscapaciteiten om een ministerie te hervormen naar het model van de directe democratie? Meldt u dan hier aan.

Niet het FVVD gaat bepalen of u de juiste kandidaat bent, maar de stemmers. Dat betekent meteen dat wanneer u oneigenlijke informatie over uzelf verschaft u vroeg of laat door de mand zult vallen.

Dit platform zal in de nabije toekomst een open stemplatform bieden.

Kandidaten moeten zichzelf via social media promoten. Heeft u zuivere intenties en wint u waardering dan zal uw aanhang groeien, heeft u dit niet dan zult u afvallen.

Wij plaatsen uw persoonlijke gegevens en de door u aangeleverde CV en koppelen dit alvast aan een online stemsysteem door deze site geleverd.

Het uiteindelijke stemmen zal middels het nieuwe blockchain stemsysteem geschieden, maar u kunt via het op deze website voorziene on-site stemsysteem alvast uw populariteit meten.

Profiel

Waaraan moet u als kandidaat voor een ministerspost voldoen?

Vanzelfsprekend moet u leidinggevende eigenschappen hebben. Daarnaast moet u een visionair zijn die de doelstellingen van een directe democratie begrijpt.

Het is noodzakelijk dat u aantoonbaar kunt maken dat u over de juiste leidinggevende capaciteiten beschikt. U moet immers een geheel ministerie gaan runnen.

U moet kunnen reorganiseren en u moet in staat zijn een vereenvoudigingsslag door te voeren. Er moeten immers wetten geschrapt, herzien of vereenvoudigd worden. U moet in staat zijn uw visie zowel binnen het ministerie over te brengen, als in staat zijn de communicatie richting het volk helder te organiseren, zodat zij de wetten goed of af kunnen keuren.

Dit is de kortste functie omschrijving die waarschijnlijk in uw leven heeft gezien. Het is een voorbeeld van hoe u uw leiderschap straks in de praktijk moet gaan brengen: kort en bondig.

Aanmelden

Klik op onderstaand knop om uw ervaringsprofiel te uploaden en aan te geven voor welke ministerspost u in aanmerking wilt komen. Uw profiel komt dan online te staan, zodat het stemmen meteen kan beginnen.

U kunt zich pas aanmelden nadat u een kandidatuur lidmaatschap voor €250 per jaar heeft afgesloten. Dit is een vereiste om ongewenste of niet-serieuze aanmeldingen te voorkomen.

PROFIEL